Kuukauden suurin investointi: Flippi kuolaamaan, Hysse opiaattipöhnään

Molempien roikaleiden hampaat olivat sellaisessa kuosissa, että oli aika fiksailla. Panimme aamulla Hyssen ja Flipin kantolootiin. Hysse hieman protestoi, mutta Flippi lollotti niin, että rappukäytävä raikui. Jätimme heidät lääkäriin päiväksi, ja menimme töihin.

Jännäilimme painon muutoksia, koska tarkoitus on ollut hieman tiputtaa molempien painoa, etteivät läskisty liiaksi keski-ikäisyyttään. Lääkärikertomuksessa kävi ilmi, että Hysse oli laihtunut ihan reippaasti, ja on nyt optimipainossa 5,5 kg. Flippi oli kadottanut vain 100 grammaa. Uskon, että tässä on kyse meidän ovelasta dieetistämme: Hyssen paino tippuu, kun annetaan kissoille märkäruokaa, jonka ahne Flippi käy vetämässä kitusiinsa, ja maltillisemmin ruokaan suhtautuvalle Hysselle ei jää kuin jämät.

Flippi selvisi pelkällä hammaskiven poistolla. Kotiutusohjeissa lukee: ”Nahanalaisnesteytys on laitettu Flipin kylkeen. […] Alueelta voi tihkuttaa hieman nestettä uloskin. Sitä ei pidä säikähtää.” Eli Flipin kylki kuolaa koko kämpän märäksi.

Hysse joutui isompaan rääkkiin. Kaksi hammasta jouduttiin poistamaan. Siksi Hysse sai opioidikipulääkettä, ja kotiutusohjeen mukaan ”saattaa käyttäytyä hassusti”. Kyllä se vähän kujalla vaikuttaa olevan. Tasapainon kanssa on niin ja näin. Pupillit ovat laajana, koska opioidit laajentavat kissojen pupilleja. Koirilla ja ihmisillä ne pienentävät. Kaikkea sitä oppii. Tämän postauksen alussa näkyvässä kuvassa näkyy, kuinka pihalla Hysse on.

Hysse käyttäytyy hassusti, mutta ei tavallista hassummin. Se on viimeiset päivät tuijottanut telkkaria ihan vierestä, tuli sieltä mitä ohjelmaa vain. Syy tälle hassulle käytökselle ei ollut 70-luvun Rolling Stonesin henkinen lääkitys, vaan se, että pari päivää sitten erehdyimme näyttämään Hysselle Movie for Catsia isolta ruudulta. Se katsoi sitä aivan lumoutuneena, ja nyt odottaa, milloin ne linnut tulevat takaisin.

Tältä Movie for Cats näyttää:

Tältä näyttää kaksi lumoutunutta katsojaa (kuva on pari päivää vanha, tuossa molemmat ovat vielä ihan selvin päin):

Kallista lystiä tuo kissojen hammaslääkäriruljanssi on. Tuo oli talouden isoin investointi tässä kuussa, vaikka kaikenlaista on tullut ostettua. Sillä saatiin Flippi kuolaamaan kyljestään ja Hysse ihan Motley Crue -meininkeihin. Toisaalta sillä saatiin myös kaksi tervettä kissaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s