Flippi on kotona!

Kävimme tänään hakemassa Flipin meille. Hysse on hieman ihmeissään, ja sähisee sekä murisee.

Flippi olisi varovaisen kiinnostunut, mutta Hysse on edelleen erittäin epäluuloinen. Hysse-parkaa jännitti niin paljon, että aikansa muristuaan meinasi tulla jännälaatoitus, mutta ei sitten lopulta tullut.

Nyt Flippi nukkuu tyytyväisenä Saijan jalkojen päällä ja on olosuhteisiin nähden aika rauhallinen. Samaan aikaan toisaalla Hysse ahtaa ruokaa naamariin. Kyllä tämä tästä tasoittuu.

Flippi ensimmäistä päivää kotona

6 vastausta artikkeliin “Flippi on kotona!

 1. Hih! Aika veijarin näköinen jo heti ensimmäisessä kuvassa. 🙂 Jäämme odottelemaan jatkoa.

  Tykkää

 2. Ei sentään All-in.Meillä aikoinaan tuotiin toinen kissa taloon, eikä vanha kolli oikein sulattanut nuorta narttua reviirillään, kun kassitkin oli jo viety. Sähisi ja tarvittaessa veteli ympäri korvia, jos liian lähelle tunki. Kuulemma jonkinlaisia feromonisuihkeita on olemassa tilanteen korjaamiseksi.

  Tykkää

 3. Flippi on frisbeetermi (vaikka toki pokerissakin esiintyy). Flippi on sellainen heitto, joka kääntää ns. yli kierteen suuntaan. Sellainen heitto, joka lähtee kierteen vastaiseen suuntaan kaartamaan, mutta kääntää joko suoraan tai kierteen suuntaan on hysseflippi. Englanniksi hyzer flip.

  Tykkää

 4. Ihana nähdä pikkuveijarin tuoreita kuvia. :).Meiltä lähti juuri se viimeinen musta pentukin ja nyt on tippa linssissä…Cleo-emo meni nukkumaan joten ei ainakaan vielä suuria sure.Toivottavasti Hysse alkaa jo hyväksyä uuden kaverin läsnäoloa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s