Lääkkeitä naamariin

Greenies Pill Pockets

Flipillä meinasi vähän korvaa raavituttaa, niin eläinlääkäri määräsi sille kortisonikuurin. Pillerit eivät tyypillisesti kissoille järin hyvin maistu, niin eläinlääkäri ehdotti Greenies Pill Pockets Feline -herkkuja, joihin voi piilottaa sisälle pillerin.

Tulin luottavaisin mielin kotiin ja piilotin herkkuun kortisonipillerin. Annoin herkun Flipille. Se tuijotti sitä, nuuhkaisi pari kertaa ja lähti pois. Tarjosin sitä lattialta, kädestä, kaikkialta. Ei syönyt.

Piti siis käydä väkisin syöttämään. Yritin tunkea sitä Flipin suuhun, mutta roikale onnistui sylkäisemään sen pois. Taistelun tiimellyksessä herkku kortisoneineen tippui lattialle. Flippi noteerasi sen, nuolaisi sitä pari kertaa ja söi sen kortisoneineen nopsaan loppuun lattialta tyytyväisenä.

Näemmä kyllä kelpasi, jahka ensin maistoi väkisin.

4 vastausta artikkeliin “Lääkkeitä naamariin

  1. Hei, tuo tuote voisi olla juuri sellainen, jonka avulla kissavanhus voisi ottaa päivittäisen pillerinsä. En löytänyt netistä ostopaikkaa googlaamalla. Mistä sinä tuota tuotetta löysit?

    Tykkää

  2. Hei, tuo tuote voisi olla juuri sellainen, jonka avulla kissavanhus voisi ottaa päivittäisen pillerinsä. En löytänyt netistä ostopaikkaa googlaamalla. Mistä sinä tuota tuotetta löysit?

    Tykkää

  3. Tuhannet kiitokset vinkistä! Herkut on nyt Felinasta haettu ja hyväksi havaittu. Kissavanhus Ville lähettää maukuvat jouluterveiset Hysselle ja Flipille!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s