Hiljaisia asukkeja

Tänään oli SE päivä kun koko kämppä puunattiin ja desinfioitiin, tavoitteena tappaa giardia-loinen. Itse toimintavaiheeseen operaatiossa meni noin viisi tuntia kahden ihmisen työaikaa ja siihen päälle vielä pyykkien kuivatus ja muu pienempi sälä. Varmaan nopeamminkin hommasta olisi selvinnyt, mutta otettiin pidemmän kaavan mukaan koska toiveena on puhdas talous ja taudittomat kollit tästä eteenpäin. Vuokrasin mm. höyrypesurin viikonlopuksi (40eur Pemiciltä naapurikorttelista) ja suhina piti kummasti kolleja valppaina ja hereillä koko operaation ajan. (Jos saa ohimennen kehaista, niin kyllä on mahtava laite – pelkällä kuumalla höyryllä lähtee pinttyneimmätkin tahrat!) Yhtään ihastusta ei myöskään herättynyt kollien takapään pesu, jonka seurauksena henkilökunta on taas vaihteeksi komeilla naarmuilla.

Illansuussa urakka oli viimein paketissa, uudet hiekkalaatikot ja hiekat laitettuna, lattiat pesty ja pinnat desinfioitu, sekä matot, petivaatteet ja muut tekstiilit kuivumassa. Kämpässä ei ehkä koskaan ole ollut näin puhdasta. Aika pian hanskojen tippuessa tipahtivat myös kollit, eikä henkilökunnankaan pirteydessä ole sanottavaa kehumista. Luulen että tänään jää iltahipatkin kaveruksilta astetta lievemmiksi. Siitä emäntä kiittää.

Ai niin, viikon virallinen huijaus: Flippi ei oikein arvosta raksuja, mutta palvoo kuivattua ja hintavaa siikaherkkupalaa (Provit 40g 5.90 eur Stockalta), joten emäntä oli kiero ja murensi siikaa raksujen päälle. Nyt muuten maistuu raksutkin.

Yksi vastaus artikkeliiin “Hiljaisia asukkeja

  1. Meillä on sellainen pieni Kärcherin höyrypuhdistin, maksaa jotain 50 euroa Anttilassa ja on kätsä. Ei sillä ihan koko asuntoa ehkä jaksaisi puunata, mutta pikkuhommiin oikein hyvä. Putsin sillä esimerkiksi Maunon hiekkalaatikon aina kun on koko hiekan vaihtokeikka.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s