Hysse tuli ulos kaapista

Urheilullisen viikonlopun jäljiltä aamulla oli väsynyttä porukkaa Töölössä. Käydessäni vaatekaapilla Hysse hypähti yhdelle kyttäyspaikalleen, alimmalle hyllylle meikäläisen housupinon taakse. En millään muista että tuliko katti kaapista ulos tai jätinkö ovet auki. Mahdollisesti isäntä sulki ovet jos haki puhtaita sukkia myöhemmin lähtiessään. Joka tapauksessa, kun tulin kuuden kieppeillä kotiin, kissa ei ollutkaan ovella vastassa ja välittömästi tuli epäilys että ei kai vain… Ja kyllä, vaatekaapin ovien välistä tuijotti syyttävä silmäpari! Katti ei inahtanutkaan, mutta livahti välittömästi ulos kun raotin ovea, mulkaisten minua vielä kerran ja paineli syömään. Sitten se siirtyi lojumaan auringonpaisteeseen ikkunalaudalle.

Erosikohan päivä kuitenkaan olennaisesti normaalista…

Mökömökö

”Mökömökömökömökömökö”

4 vastausta artikkeliin “Hysse tuli ulos kaapista

  1. Ilmeisesti Hysselle jäi kuitenkin mukava muisto päivästä kaapissa, koska täällä se on ottanut asiakseen viettää päivät vaatekaapissa Rudin villapaitojen takana. Joka päivä sama rutiini: kaapinovi auki (kätevästi alakautta tassuilla avittamalla), lähimmät vaatekappaleet huis lattialle, sitten jemmaan takimmaisten vaatteiden taakse. Sieltä on hyvä 10 tuntia myöhemmin kuikuilla tuimana kun hoitovanhemmat tulevat kotiin.

    Tykkää

  2. Ilmeisesti Hysselle jäi kuitenkin mukava muisto päivästä kaapissa, koska täällä se on ottanut asiakseen viettää päivät vaatekaapissa Rudin villapaitojen takana. Joka päivä sama rutiini: kaapinovi auki (kätevästi alakautta tassuilla avittamalla), lähimmät vaatekappaleet huis lattialle, sitten jemmaan takimmaisten vaatteiden taakse. Sieltä on hyvä 10 tuntia myöhemmin kuikuilla tuimana kun hoitovanhemmat tulevat kotiin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s