5 kg täynnä!

Tuolla valtavalla pennulla on viisi kiloa täynnä, mutta silti se näyttää ihan pennulta.

Voiko olla parempaa kuin valtava kissanpentu?

4 vastausta artikkeliin “5 kg täynnä!

 1. Moro ja Hyvää Uutta Vuatta !

  LOKILIKKA 2008 kilpailun ilmottautuminen alkaa nys si !
  Ohjeet löytyy Lokilikat lokista, joka taas löytyy tosta linkistä. Tervetuloo kilpailuun mukaan KAIKKI likkakisut, ikään, kokoon, väriin, yms. katsomatta. Eli siis KAIKKI likat mukaan !

  Tää ei oo mikää sellane kutsu, joka esitetään vaan jollekki valitulle ryhmälle, vaan tää on tarkotettu ihan kaikille lokistanian tyttökisuille. Pistäkäähän ilmotus kiärtään.

  NIIN SIT POJAT (kollit) KANS LIIKKEELLE ! Teitille on ihan oma homma, meinaan viästinviäjinä ja kannustajina ja siältähä voi löytää tyttöystävänki !
  =)

  Nym me jatketaa kiarrosta, som moro !

  – Viisikko –

  Tykkää

 2. Moro ja Hyvää Uutta Vuatta !LOKILIKKA 2008 kilpailun ilmottautuminen alkaa nys si !Ohjeet löytyy Lokilikat lokista, joka taas löytyy tosta linkistä. Tervetuloo kilpailuun mukaan KAIKKI likkakisut, ikään, kokoon, väriin, yms. katsomatta. Eli siis KAIKKI likat mukaan !Tää ei oo mikää sellane kutsu, joka esitetään vaan jollekki valitulle ryhmälle, vaan tää on tarkotettu ihan kaikille lokistanian tyttökisuille. Pistäkäähän ilmotus kiärtään.NIIN SIT POJAT (kollit) KANS LIIKKEELLE ! Teitille on ihan oma homma, meinaan viästinviäjinä ja kannustajina ja siältähä voi löytää tyttöystävänki !=)Nym me jatketaa kiarrosta, som moro !- Viisikko –

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s