Pennusta pantteriksi

Punnitsin Hyssen pitkästä aikaa ja säikähdin kun paino oli täsmälleen sama kuin 11 päivää sitten. Hetkinen, ei voi olla. Epäilyksen jälkeen nostin katin pois keittiövaa’asta ja kokeilin painaa vaakaa kädellä. A-haa, kolmen kilon vaaka ei punnaa enempää kuin 3650 grammaa. Helpotus. Ihmisvaaka esiin, emäntä vaa’alle ensin yksin ja sitten katti kainalossa. Lopputuloksena se että leluhiirelle tuossa sivulla antaa nyt kyytiä 4kg 100g painava harmaa pantteri.

Ruokavalionkin suhteen ollaan ehkä hieman edistytty, välillä menee jauheliha, välillä kana ja sitten popsitaan taas purkkiruokaa ja raksuja. Edelleen kuvio on täysin selvä – mitä enemmän liejua ruoassa on, sitä parempi. Maksapasteijan näköiset ja hajuiset purkkimousset, olivat miten laadukkaita tahansa, eivät kelpaa. Kastiketta olla pitää ja jotta katilla olisi hieman vaihtelua ruoassa niin välillä annan isojenkin kissojen kastikeruokia. Raksuja kuitenkin menee siinä sivussa koko ajan, niin pysyy vitamiinitasapaino kunnossa.

Myös vauhti ja voima kasvavat. ”EI” on ihan tuttu sana Hysselle ja pöydältä tullaan kiltisti alas aina kun huuto kuuluu, enää pitäisi oppia noudattamaan kieltoa…

Ja alla muutama näyte kasvavista lihaksista!

kyttays

pantteri

8 vastausta artikkeliin “Pennusta pantteriksi

 1. Meidänkin mirri jättää paté-tyyppiset ruoat omaan arvoonsa. Suosikkeja ovat tietenkin raaka (naudan)liha. Joukkoon murskatusta pirskatista kisu ei nauti, mutta syö senkin. Mikäli purkki/pussiliemisysteemi sisältää tonnikalaa, se on herkkua.

  Eilen Moya-kissa pääsi ajamaan takaa talitinttiä. Lintu oli livahtanut parvekkeelle liian suuresta parvekelasien raosta. Itse en päässyt näkemään kissan temmellystä, mutta kuulemma kisu ymmärsi heti mitä pitää tehdä. Talitintti pääsi kuitenkin pitkän takaa-ajon jälkeen vapauteen.

  Tykkää

 2. Meidänkin mirri jättää paté-tyyppiset ruoat omaan arvoonsa. Suosikkeja ovat tietenkin raaka (naudan)liha. Joukkoon murskatusta pirskatista kisu ei nauti, mutta syö senkin. Mikäli purkki/pussiliemisysteemi sisältää tonnikalaa, se on herkkua.Eilen Moya-kissa pääsi ajamaan takaa talitinttiä. Lintu oli livahtanut parvekkeelle liian suuresta parvekelasien raosta. Itse en päässyt näkemään kissan temmellystä, mutta kuulemma kisu ymmärsi heti mitä pitää tehdä. Talitintti pääsi kuitenkin pitkän takaa-ajon jälkeen vapauteen.

  Tykkää

 3. Ihania kuvia!
  Meillä loppui keittiövaa’an teho jo kahden kilon kohdalla, joten enpä tiedä mitä Omppu tällä hetkellä painaa. Ihmisvaa’alla kun ei saa yhtä tarkkoja tuloksia.

  Tykkää

 4. Ihania kuvia! Meillä loppui keittiövaa'an teho jo kahden kilon kohdalla, joten enpä tiedä mitä Omppu tällä hetkellä painaa. Ihmisvaa'alla kun ei saa yhtä tarkkoja tuloksia.

  Tykkää

 5. Moi !
  Hysse on komee poika.

  Meitin Viisikon blogissa on menossa leikkimielinen kilpailu, johon voi osallistua kaikki kollit ja leidit saa sitten äänestää.
  Tulkaahan mukaan.

  Linkistä pääsee suoraan kilpailuun.

  Tykkää

 6. Moi !Hysse on komee poika.Meitin Viisikon blogissa on menossa leikkimielinen kilpailu, johon voi osallistua kaikki kollit ja leidit saa sitten äänestää.Tulkaahan mukaan.Linkistä pääsee suoraan kilpailuun.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s