Luontainen vihollinen: hiukset

Nyt alkaa jo kissakin sanoa, että pitäisi mennä parturiin.

Yleensä Hysse on antanut minun nukkua rauhassa pientä satunnaista hännänjahtaamista lukuunottamatta. Pari yötä sitten Hysse päätti, että sen suuri luontainen vihollinen on meikäläisen hiukset keskellä yötä.

Koska hiukset ovat vihollinen, niitä voi käydä vimmalla rankaisemaan, vaikka ne olisivat kiinni meikäläisessä ja nautin hyvin ansaituista unista. Herääminen siihen, että joku rankaisee hiuksia, on hämmentävää.

Kuvittele itse havahtuvasi siihen, että on tappelu käynnissä ja hiuksesi ovat siinä mukana. Ainakin minulla kesti hieman aikaa hahmottaa tilanne.

11 vastausta artikkeliin “Luontainen vihollinen: hiukset

 1. Kuulostaa hauskalta:)
  Meillä kaksi kissaa satunnaisesti yrittää herättää huomiota yöllä paukuttamalla käpälällä meikäläistä päähän, kolmannen keinot on vaan naukua äänekkäästi. Hiusten kimppuun ei ole vielä raivoisasti hyökätty, joskus on joku yrittänyt syödä niitä kyllä.

  Tykkää

 2. Kuulostaa hauskalta:)Meillä kaksi kissaa satunnaisesti yrittää herättää huomiota yöllä paukuttamalla käpälällä meikäläistä päähän, kolmannen keinot on vaan naukua äänekkäästi. Hiusten kimppuun ei ole vielä raivoisasti hyökätty, joskus on joku yrittänyt syödä niitä kyllä.

  Tykkää

 3. Odotapa vaan, kun Liinu opettaa, mitä tehdään peiton alta pilkottavan paljaan jalan kanssa! Tukka ei oo mitään!

  Tykkää

 4. Odotapa vaan, kun Liinu opettaa, mitä tehdään peiton alta pilkottavan paljaan jalan kanssa! Tukka ei oo mitään!

  Tykkää

 5. Aijai. Sainpas makeat naurut teidän tukkapöllöilystänne, kun kuvittelin sen sieluni silmin. Varpaan rankaiseminen on vielä kauheampi tapa herätä, koko jalkapohjan rankaisemisesta puhumattakaan. Kun siihen herää, niin ensimmäinen ajatus on jotakuinkin ”aaargh, alligaattori syö jalkaani” ja vasta sitten tajuaa, että ai kissahan se…

  Tykkää

 6. Aijai. Sainpas makeat naurut teidän tukkapöllöilystänne, kun kuvittelin sen sieluni silmin. Varpaan rankaiseminen on vielä kauheampi tapa herätä, koko jalkapohjan rankaisemisesta puhumattakaan. Kun siihen herää, niin ensimmäinen ajatus on jotakuinkin ”aaargh, alligaattori syö jalkaani” ja vasta sitten tajuaa, että ai kissahan se…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s