Hurja kasvukäyrä

Pari viikkoa mennyt edellisestä punnauksesta, joten en meinannut uskoa puntarin lukemaa. Vaan uskottava se on, Hysse painaa 3 kiloa 400 grammaa, eli kasvua on ollut hurjat 150g per viikko.

Hill’sin sivuilta löytyi Kitten Growth Chart jota tulkitsen siten että kattimme on 17 viikkoisena poikakissana ilmeisesti normijakauman yläpuolella. Ja jos oikein tulkitsen ja katti jatkaa kasvuansa, niin jouluun mennessä kodistamme löytyy 4.5 kiloinen (tai isompi) kollinroikale!

2 vastausta artikkeliin “Hurja kasvukäyrä

  1. Kaippa tuo normipaino riippuu myös rodusta. Toiset kissat kasvavat nopeammin aikuismittoihin kuin eräät. Esimerkiksi sukukypsyyden saavuttamisesta löytyy paljon eroa, meidän kissamme ei saanut ensimmäistäkään kiimaa, ennen leikkaamista. Kisu leikattiin about 9 kk iässä… ja on joitain rotuja, jossa sukukypsyys tulee alle puolen vuoden ikään mennessä.

    Eipä tuo Hysse näytä pullealta ainakaan näkymättömissä kuvissa. Vatsan ja kylkiluiden kohdalta sen sitten huomaa, kun kissalle tulee painoa. Hysse näyttää oikein iloiselta ja terveeltä kisulta. 🙂

    Lisää Hysseä! 😀

    Tykkää

  2. Kaippa tuo normipaino riippuu myös rodusta. Toiset kissat kasvavat nopeammin aikuismittoihin kuin eräät. Esimerkiksi sukukypsyyden saavuttamisesta löytyy paljon eroa, meidän kissamme ei saanut ensimmäistäkään kiimaa, ennen leikkaamista. Kisu leikattiin about 9 kk iässä… ja on joitain rotuja, jossa sukukypsyys tulee alle puolen vuoden ikään mennessä.Eipä tuo Hysse näytä pullealta ainakaan näkymättömissä kuvissa. Vatsan ja kylkiluiden kohdalta sen sitten huomaa, kun kissalle tulee painoa. Hysse näyttää oikein iloiselta ja terveeltä kisulta. :-)Lisää Hysseä! 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s