Kylpypäivä

Ajattelimme, että koska Hysse oli osoittanut sitkeästi jo useamman päivän ajan kiinnostusta lavuaariin sekä juoksevaan veteen, kylvetys olisi helppo keikka.

Olimme väärässä.

Katti tuli uskollisesti perässä kylppäriin ja lämpimän veden liruttelu turkille vielä meni joten kuten, mutta show alkoi kun shampoo tuli esiin, puhumattakaan loppusuihkuttelusta. Onneksi olin kylvettäjän rooliini pukeutunut capreihin ja t-paitaan, koska olisi ollut kovin ikävää jos katti olisi kiivennyt paljasta ihoa pitkin, reidestä selkään ja sieltä olkapäälle. Niin oli Hyssen mielestä ankara kidutus että oli valmis tarkistamaan pääsisikö yläkautta pois! No, ei päässyt. Shampootettu ja huutava kissa oli pakko suihkuttaa puhtaaksi ja kuivata ennen kylppäristä ulos pääsyä.

Kyllähän tuo nyt on ihana yrteille tuoksuva katti, mutta oli se silti muuten viimeinen kerta kun Hysseä pakotetaan kylpyyn. Tai ainakin pitää olla todella pätevä syy jos näin pitää toiste tehdä.

kylvyn_jalkeen

2 vastausta artikkeliin “Kylpypäivä

  1. *heh*
    Meillä kisu on päässyt kaksi kertaa suihkuun. Ensimmäisellä kerralla kissaneiti putosi vessanpönttöön ja paniikissa meni turvaan hiekkalaatikolle. Savipaakkuja oli vatsaan asti. Eipä meidänkään kissa rakastunut veteen ensi silmäyksellä, eikä se nyt erityisemmin pidä vedestä vieläkään. Toinen kerta taisi olla joku triviaali, tassu ruoassa-juttu. Joskus pitää kokeilla miltä ihmisten ruoat tuntuu… siis pentuna.

    Nyttemmin kissa on oppinut välttämään likaantumista, kun nenän käyttö tuntuu lisääntyneen iän myötä.

    Tykkää

  2. *heh*Meillä kisu on päässyt kaksi kertaa suihkuun. Ensimmäisellä kerralla kissaneiti putosi vessanpönttöön ja paniikissa meni turvaan hiekkalaatikolle. Savipaakkuja oli vatsaan asti. Eipä meidänkään kissa rakastunut veteen ensi silmäyksellä, eikä se nyt erityisemmin pidä vedestä vieläkään. Toinen kerta taisi olla joku triviaali, tassu ruoassa-juttu. Joskus pitää kokeilla miltä ihmisten ruoat tuntuu… siis pentuna.Nyttemmin kissa on oppinut välttämään likaantumista, kun nenän käyttö tuntuu lisääntyneen iän myötä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s