Mitä kissa tekee päivällä?

Pikkuisen ollaan ihmetelty, mitä katti tekee päivisin kun olemme töissä. Kotiin tultuamme se aina mönkii jostain kolosta ja venyttelee, mutta luulisi, ettei se koko päivää voi nukkua.

Väärässä olin. Nyt kun olen ollut kuumeessa kotona, olen nähnyt, että se nukkuu ihan nonstoppina päivän ajan sohvan takana.

Hetken jo luulin, että se täällä selailee webistä kissafoorumeita, tilailee meikäläisen luottokortilla kissanherkkuja ja -leluja ja chattailee kuumien misujen kanssa. ”Yksi toistaiseksi leikkaamaton venäjänsininen etsii tositarkoituksella mirriä. Ota yhteyttä ennen kuin on liian myöhäistä.”

4 vastausta artikkeliin “Mitä kissa tekee päivällä?

 1. Meidän kissa säntää eteiseen kuullessaan että tulemme kotii. Ilme on ”mä oon täällä taas ootellu pitkään missä olette”. Totuus sen sijaan on se, että kun lyö valot päälle niin ilme on ”heti valot pois, mä heräsin justiin, tää on liian kirkasta”.

  Tykkää

 2. Meidän kissa säntää eteiseen kuullessaan että tulemme kotii. Ilme on ”mä oon täällä taas ootellu pitkään missä olette”. Totuus sen sijaan on se, että kun lyö valot päälle niin ilme on ”heti valot pois, mä heräsin justiin, tää on liian kirkasta”.

  Tykkää

 3. Luin jostain, jotta kissat nukkuvat mikäli ei löydy mitään tekemistä. Jossain englantilaisessa karanteenikopissa kissat nukkuvat jopa 20 h. En pitäisi sitä terveenä käytöksenä, mutta jos vaihtoehtona on seinän tuijottaminen, niin miksei.

  Meidän kissa siirtelee lelujaan öisin ja syö naksuja. Rouskutus vaan kuuluu alkuyöstä ja joskus aamuyöstä. Tosin kisu nukkuu synkimmän yön (tai kyttää napureita aivan äänettömästi).

  Tykkää

 4. Luin jostain, jotta kissat nukkuvat mikäli ei löydy mitään tekemistä. Jossain englantilaisessa karanteenikopissa kissat nukkuvat jopa 20 h. En pitäisi sitä terveenä käytöksenä, mutta jos vaihtoehtona on seinän tuijottaminen, niin miksei.Meidän kissa siirtelee lelujaan öisin ja syö naksuja. Rouskutus vaan kuuluu alkuyöstä ja joskus aamuyöstä. Tosin kisu nukkuu synkimmän yön (tai kyttää napureita aivan äänettömästi).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s