Mikrosiruhiiri on hitti

Olemme ostaneet kissalle kaikennäköistä soopaa, josta osa toimii ja osa ei. Tähän mennessä vielä mikään ei ole toiminut niin hyvin kuin mikrosiruhiiri, jonka Saija toi tänään toivottavasti poliittisesti sitoutumattomasta Keskustan eläinkaupasta.

Hyssen uusi suosikkilelu

Hysse on kohta vajaan tunnin rankaissut tuota vikisevää hiirtä. Välillä katti pitää vähän taukoa ja rankaisee lisää.

Samalta reissulta mukaan tarttuneeseen ryömintätunneliin Hysse suhtautuu vielä hieman varovasti, mutta eiköhän siitäkin tule suosikki.

6 vastausta artikkeliin “Mikrosiruhiiri on hitti

 1. Oletteko kokeilleet houkutella kissaa tunneliin?
  – heittää jonkun lelun tunneliin ja kissa syöksyy perään tai
  – pistää käden tunneliin ja heiluttelee jotain lelua siten että kissasta näyttää siltä kuin hiiri (tms) menisi tunneliin.

  Meidän kisua ei tarvitse houkutella, se tutkii about kaikki paikat.

  Tykkää

 2. Oletteko kokeilleet houkutella kissaa tunneliin?- heittää jonkun lelun tunneliin ja kissa syöksyy perään tai – pistää käden tunneliin ja heiluttelee jotain lelua siten että kissasta näyttää siltä kuin hiiri (tms) menisi tunneliin.Meidän kisua ei tarvitse houkutella, se tutkii about kaikki paikat.

  Tykkää

 3. Hieno kuulla, että mikrosiruhiiri toimii teillä! Meillä kissat kävi ihmettelemässä kyllä kertaalleen, mutta mitään sen ihmeempää hiiri ei aiheuttanut. Sitkeästi yritin sillä kisuja leikittää, mutta lopulta heitin hiiren roskiin. Kissat ovat ilmeisesti melko yksilöllisiä myös lelujen suhteen 🙂

  Tykkää

 4. Hieno kuulla, että mikrosiruhiiri toimii teillä! Meillä kissat kävi ihmettelemässä kyllä kertaalleen, mutta mitään sen ihmeempää hiiri ei aiheuttanut. Sitkeästi yritin sillä kisuja leikittää, mutta lopulta heitin hiiren roskiin. Kissat ovat ilmeisesti melko yksilöllisiä myös lelujen suhteen 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s